skip to Main Content

De zoektocht naar een kwaliteitsvolle en betaalbare huurwoning is voor veel mensen geen evidentie. Voor mensen in een kwetsbare positie is het niet makkelijk om een weg te banen op de huurmarkt. Daarom richtte Mondiale Werken Regio Lier in verschillende gemeenten en steden Woonclubs op. Hier gaan vrijwilligers samen met kandidaat-huurders op zoek naar een geschikte woning.

In 2024 breiden de woonclubs uit naar de stad Antwerpen. De nood aan begeleiding bij kwetsbare huurders is er namelijk groot. We zijn nog op zoek naar nieuwe geëngageerde vrijwilligers die hier mee hun schouders onder willen zetten. Als vrijwilliger ben je een luisterend oor, speur je mee op onder andere immo-websites en help je mensen om zelfstandig op zoek te gaan.  

Klinkt dit als iets voor jou? Kom dan zeker langs op 14 mei.  Met een hapje en een drankje zul je alles te weten komen over wat het betekent om vrijwilliger te zijn bij Mondiale Werken Regio Lier. Welke ondersteuning je krijgt als vrijwilliger, wat er van je verwacht kan worden, maar ook waarom het zo fijn is.

Praktisch

Wanneer: 14 mei van 19u tot 21u30                      

Waar: De Loodsen – Sint-Jacobsmarkt 43, 2000 Antwerpen

Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier

Info of vragen? Mail naar Woonhulp@Moweregiolier.be of surf naar www.mondialewerken.be

Back To Top
Search